Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Säffle

Fonus Säffle

Sundsgatan 24
661 42 Säffle
0533-133 20
Fax0533-13388

Öppettider

Öppettider: 10.00-17.00 Lunchstängt: 13.00-14.00

Vi som jobbar här

Katarina Kihlström

Kontorschef

Mikael Takman

Kundrådgivare / Representant

Pierre Ellison

Kundrådgivare / Representant

Lars Andersson

Kundrådgivare / Representant

Vi samarbetar med Familjens jurist i Åmål    

Om oss

Välkommen till oss på Fonus Begravningsbyrå i Säffle!

Kontoret är centralt beläget på Sundsgatan med goda parkeringsmöjligheter runt om. Vårt kontor är inrett i ljusa färger, har bilder med lokal anknytning, är i det mesta handikappanpassat och vår entré ligger i markplan så att alla enkelt kan ta sig in till oss.

Vi som jobbar på kontoret är Katarina Kihlström, Pierre Ellison och Mikael Takman.

Vi arbetar för att hjälpa er på alla sätt runt dödsfall och begravning, att utforma begravningsakten efter era personliga önskemål, både kyrkliga och borgliga akter. Vi hjälper även till med er gravsten, inskription på befintlig eller kanske en ny, vacker gravvård?

Vi erbjuder även hembesök för er som önskar.

Ni är också mycket välkomna in till oss i andra ärenden, för att förmedla blommor eller minnesgåvor till begravningar runt omkring i hela Sverige, vi säljer gravlyktor och gravljus i olika format samt är även återförsäljare för Emperi Planteringslådor.

Vi kan också erbjuda hjälp att fylla i Vita Arkivet och ansöka om Begravningsförsäkring.

Kontoret är öppet alla vardagar mellan 10.00-17.00, med lunchstängt mellan 13.00-14.00, men vi har självklart jour dygnet runt, för att ni alltid ska kunna kontakta oss! Ni kan även nå oss via hemsidan, www.fonus.se, där ni också kan planera begravning, beställa blommor, läsa dödsannonser samt fylla i Vita Arkivet.

Säffle pastorat är ett stort område, vi jobbar över 9 församlingar, Säffle, Tveta, Svanskog, Långserud, Gillberga, Kila, Bro, Ny-Huggenäs och Södra  Värmlandsnäs med totalt 14 kyrkor inom Svenska kyrkan, sedan har vi självklart samarbete med olika missionsförsamlingar och pingstförsamlingar runt i vårt område.

Vi har ett mycket bra samarbete med Familjens Jurist, där ni lätt kan få hjälp med allt som rör familjejuridik. De har sitt huvudkontor i Åmål, men ni träffas här på vårt kontor.

Vi finns när du behöver oss!

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!