Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Ronneby

Fonus Ronneby

Ågårdsgatan 7
372 35 Ronneby
0457-101 41
Fax0457-668 00

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Ronneby har öppet måndag - fredag mellan kl 09.00 - 16.00, med lunchstängt mellan kl 12.00 - 13.00. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Margareta Svensson

Kundrådgivare / Representant

Licensierad försäkringsförmedlare

Emelie Dahlör

Kundrådgivare / Representant

Är också borgerlig officiant

Johnny Andersen

Kontorschef

Mikael Salminen

Representant

Vi samarbetar med Familjens jurist i Ronneby 

Om oss

Med ett varmt och personligt bemötande tar vi emot er på Ågårdsgatan 7, nära ån, centrum och resecentrum i Ronneby, staden mitt i Blekinge. Vi finns i stora rymliga lokaler som vi delar med Familjens jurist, som vi även har ett mycket nära och gott samarbete med.

Vi vet hur viktigt det är att finnas till hands i en stund som vidrör något av det svåraste i livet. Vi på begravningsbyrån har lång erfarenhet av att arrangera olika förekommande begravningsceremonier i svenska kyrkans ordning, andra kristna samfund, ortodoxa, katolska, muslimska, borgerliga och så vidare. Vi hjälper till med allt som rör begravning, från ett personligt avsked till minnesstund. Vi erbjuder många unika och prisvärda tjänster och produkter. Du blir erbjuden fullservice inom försäkring, begravning och gravsten – allt på ett ställe. Men vi vet också att platsen för mötet kan vara viktig, vi hjälper dig därför inte bara på vårt kontor utan även i din hemmiljö eller på webben.

Vi säljer ljus, lyktor, vaser och förmedlar även minnesgåvor till olika fonder. Vi hjälper även till att planera inför livets slut genom Vita Arkivet. Där kan du skriva önskemål om din egen begravning och vi erbjuder även förvaring av Vita Arkivet.

Välkommen till oss i Ronneby!

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!