Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Partille

Fonus Partille

Kyrktorget 10
433 33 Partille
031-85 98 60
Fax031-44 77 46

Öppettider

Fonus kontor har som regel öppet måndag - fredag mellan kl. 09.00 och 17.00. 

Vissa mindre kontor kan ha begränsat öppethållande och dagar före större helger förekommer att kontoren stänger tidigare

Vi som jobbar här

Lena Haggren

Kundrådgivare / Representant

Margaretha Cederholm

Kontorschef

Vi samarbetar med Familjens jurist i Göteborg 

Om oss

Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Partille.

Kontoret ligger på Kyrktorget 10, utsidan av Allum köpcentrum. Lättillgängligt med både buss och bil, med goda parkeringsmöjligheter i anslutning till kontoret.

Här kan du få hjälp med:

-          Begravning

-          Bouppteckning samt andra juridiska ärenden, vi samarbetar med Familjens jurist

-          Gravstenar

Vi har en öppen och tydlig redovisning av våra priser, både på kontoret och på Fonus hemsida. Via den här hemsidan www.fonus.se kan man till exempel gå vidare till att söka dödsannonser på Fonus Minnessidor, planera inför en begravning på Begravningsplaneraren eller fylla i och registrera Vita Arkivet online. Det går naturligtvis även bra att komma in till oss med enskild fråga eller till exempel för att hämta ”Vita Arkivet”.

Vi tar väl hand om dig och är lyhörda för personliga önskemål. För att vara säker på att vi har tid att sitta ner i lugn och ro rekommenderar vi att du bokar in ert besök. Ett kundbesök för en begravning kan variera stort i tid, men som vägledning kan det vara bra att räkna med 1,5 till 3 timmar. Vi gör även hembesök.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!