Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Oskarshamn

Fonus Oskarshamn

Köpmangatan 12
572 30 Oskarshamn
0491-144 15
Fax0491-76 62 95

 

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Oskarshamn har öppet måndag - fredag mellan kl 10.00 - 16.00, med lunchstängt mellan kl 12.00 - 13.00. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Jeanette Suomela

Kundrådgivare / Representant

Hanna Messner

Kundrådgivare / Representant

Maya Börjesson

Kontorschef. Är också Certifierad Begravningsentreprenör

Talar också: Danska

Vi samarbetar med Familjens jurist i Kalmar 

Om oss

Välkommen till Fonus i Oskarshamn. Alla dödsfall och sorger är unika och som anhörig är det mycket praktiskt man behöver ordna. Vårt arbete är att hjälpa dig att skapa ett ljust och vackert minne av något så svårt och jobbigt som en begravning. Vi arrangerar begravningar över hela landet, både med borgerlig karaktär samt enligt alla religiösa traditioner. Vi har alltid era behov i fokus och är lyhörda för era personliga önskemål.

Förutom det som rör själva begravningsceremonin hjälper vi gärna till med gravsten, försäkringsutredning, Vita Arkivet, begravningsförsäkring samt blomster- och gåvoförmedling till begravningar i hela landet.

Vi på Fonus har en öppen och tydlig prislista, som du kan se på vår hemsida. Där hittar du begravningsplanerarendödsannonser och minnessidor. Begravningsplaneraren är en god hjälp för dig när du ska förbereda dig inför ditt besök på byrån. Där finns även information om Fonus olika begravningsförsäkringar och du kan även registrera dina egna önskemål i Vita Arkivet.

Vi samarbetar med lokala jurister, som hjälper till med bouppteckning och arvsskiften. De kan även hjälpa till med övrig juridik, såsom testamente, äktenskapsförord, samboavtal, bodelning samt förvaring av testamente. Tillsammans med våra jurister gör vi besök hos företag, föreningar, organisationer m.m. för att berätta om t.ex. regelverk kring begravningar, juridik, Vita Arkivet och annat. Kontakta oss gärna för mer information.

För att vara säker på att vi har tid att sitta ner i lugn och ro rekommenderar vi att ni bokar in ert besök i förväg. Ni kan alltid komma i kontakt med oss via telefon. När kontoret är stängt kan ni få hjälp genom vår jourtelefon via ovanstående telefonnummer.

Vårt kontor är beläget mitt i Oskarshamn på Köpmangatan 12. Bra parkeringsmöjligheter finns i närheten.

Varmt välkommen till oss – vi finns när du behöver oss.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!