Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Olskroken

Fonus Olskroken

Norra Gubberogatan 7
416 63 Göteborg
031-85 98 30
Fax031-19 97 74

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Olskroken, Norra Gubberogatan har öppet måndag - fredag mellan kl 09.00 - 17.00. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Ann-Catrin Christensson

Kundrådgivare

Margaretha Cederholm

Kontorschef

Vi samarbetar med Familjens jurist i Göteborg 

Om oss

Välkommen till Fonus begravningsbyrå.

Kontoret ligger på Norra Gubberogatan 7 i hjärtat av Olskroken. Lättillgängligt med spårvagn, buss och bil, med goda parkeringsmöjligheter i anslutning till kontoret samt egen kundparkering en kort promenad bort.

Hos oss kan du få hjälp med:

  • Begravning
  • Bouppteckning samt andra juridiska ärenden, vi samarbetar med Familjens jurist
  • Gravstenar

Vi tar emot begravningar även för andra orter än Göteborg.

Fonus är religiöst och politiskt obundet.

Vi har en öppen och tydlig redovisning av våra priser, både på kontoret och här på Fonus hemsida. Här kan man till exempel gå vidare till att söka dödsannonser på Fonus Minnessidor, planera inför en begravning på Begravningsplaneraren eller fylla i och registrera Vita Arkivet online. Det går naturligtvis även bra att komma in till oss med enskild fråga eller till exempel för att hämta ”Vita Arkivet”.

Vi tar väl hand om dig och är lyhörda för personliga önskemål. För att vara säker på att vi har tid att sitta ner i lugn och ro rekommenderar vi att du bokar in ert besök. Ett kundbesök för en begravning kan variera stort i tid, men som vägledning kan det vara bra att räkna med 1,5 till 3 timmar. Vi gör även hembesök.

Öppettider

Fonus kontor har som regel öppet måndag - fredag mellan kl. 09.00 och 17.00.
Vissa mindre kontor kan ha begränsat öppethållande och dagar före större helger förekommer att kontoren stänger tidigare

Varmt välkommen att kontakta

Ann-Catrin Christensson och Margaretha Cederholm

Telefon: 031-85 98 30

gubberog@fonus.se

Norra Gubberogatan 7

416 63 Göteborg

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!