Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Östersund

Fonus Östersund

Prästgatan 54 B
831 33 Östersund
063-55 63 70
Fax063-13 37 11

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Östersund har öppet måndag-fredag 9.00-16.00. Vid vissa tillfällen kan vi behöva stänga kontoret tillfälligt, då vi är ute på förrättningar eller träffar sorgehus.
Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.
Vi som jobbar här

Kicki Ylander

Begravningsentreprenör

Patrik Åslund

Kundrådgivare / Representant

Ritva Svemark

Kontorschef

Vi samarbetar med Familjens jurist i Östersund 

Om oss

Fonus begravningsbyrå i Östersund är centralt belägen på Prästgatan 54 B. Vi som arbetar här heter Ritva Svemark, Kicki Ylander och Patrik Åslund. Alla begravningar är olika och vi är väl förberedda på att möta dina önskemål och hjälper dig med alla arrangemang som rör begravning och gravsättning. Det kan handla om bokning av tid och lokal för begravning, minnesstund och eventuell solist, utformandet av annons, beställning av blommor, arrangerandet av personligt avsked/visning, försäkringsutredning, beställning av gravsten o.s.v. Vi har kunskap och erfarenhet av begravningsarrangemang utifrån olika trosåskådningar, och vi kan även hjälpa till med att arrangera utlandstransporter. Vi lämnar alltid specificerad prisuppgift för våra tjänster, våra priser finns också att se på Fonus hemsida.

Vi har ett nära samarbete med Familjens jurist som finns på samma adress som vi. Via Familjens jurist kan vi erbjuda professionell hjälp med bouppteckning, dödsboförvaltning, arvskifte och allt annat som rör avveckling av ett dödsbo.

Det är enkelt att ta sig till oss. Fonus ligger ca 200 meter från busstorget och ca 400 meter från tågstationen. Parkeringsplatser finns på Prästgatan, Kyrkgatan och i parkeringshuset i Mittpunkten. Vi har öppet under kontorstid och kan nås på telefon dygnet runt, året om. Vi kommer gärna till er arbetsplats, förening eller skola och berättar om allt som rör begravning och den kedja av händelser som sätts igång vid ett dödsfall. 

Vi finns när du behöver oss.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!