Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Örebro, Drottninggatan

Fonus Örebro, Drottninggatan

Drottninggatan 35 Box 133
701 42 Örebro
019-13 00 45
Fax019-611 86 51

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Örebro, Drottninggatan har öppet måndag - fredag mellan kl 08.00 - 17.00. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Jörgen Onelöv

Kundrådgivare / Representant

Josefin Eriksen

Kundrådgivare / Representant

Peter Andersson

Kontorschef

Är också: Borgerlig officiant

Vi samarbetar med Familjens jurist i Örebro 

Om oss

Vi hjälper er med allt som rör en stilfull och värdig begravning. Vi arrangerar begravningar enligt alla religiösa traditioner samt borgerliga begravningar. Förutom det som rör själva begravningen så kan vi även hjälpa till med försäkringsutredning och gravsten. Dessutom kan vi genom vårt samarbete med Familjens jurist erbjuda professionell hjälp med allt som rör avvecklingen av dödsboet (bouppteckning, dödsboförvaltning och arvskifte). Vi delar lokal med Familjens jurist vilket gör att samarbetet och den hjälp ni önskar finns nära till hands.

Vi på Fonus i Örebro är måna om att sätta anhörigas önskemål angående begravningsarrangemangen i centrum. Vår uppgift är att på bästa sätt hjälpa till med att utforma ceremonin så unikt som varje personlighet kräver.

Ni hittar oss i nyrenoverade, handikappanpassade lokaler. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i de närliggande parkeringshusen samt kvarteren. Buss nr: 5 med hållplats Olof Palmes torg som ligger precis utanför kontoret.

 Välkommen!

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!