Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Nynäshamn

Fonus Nynäshamn

Fredsgatan 10
149 30 Nynäshamn
08-709 84 15
Fax08-520 193 24

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Nynäshamn har öppet måndag - fredag mellan kl 09.00 - 17.00. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning!

Vi som jobbar här

Jenny Kindgren

Kontorschef

Monica Granholm

Kundrådgivare / Representant

Vi samarbetar med Familjens jurist i Stockholm, Johanneshov-Globen 

Om oss

Vi på Fonus begravningsbyrå i Nynäshamn finns här när du behöver oss. Strax söder om Stockholm, på Södertörns sydspets omgiven av Östersjön finns Nynäshamn med sin vackra natur. Vårt område är främst Sorunda, Ösmo och Nynäshamn men med hjälp av våra kunniga kollegor runt om i Sverige kan du även få hjälp att ordna en begravning över hela landet.

Vi som möter dig är Jenny Kindgren examinerad begravningsentreprenör 2011 med tre års erfarenhet av att arbeta inom Fonus. Monica Granholm med nio års erfarenhet av att arbeta hos oss samt Catharina Looft, jurist som regelbundet besöker oss för att hjälpa till med förvaltning av dödsbon, bouppteckningar, arvskiften samt testamenten. Det går också bra att boka henne för andra juridiska ärenden.

Ring oss gärna i förväg på 08-7098415 eller maila nynashamn@fonus.se om du önskar boka tid för att planera en begravning, få ritning och prisuppgift på en gravsten eller önskar hjälp med en bouppteckning så vi kan planera in ett besök i lugn och ro. Vi arrangerar såväl borgerliga begravningar som ceremonier enligt alla religiösa traditioner.

Till vårt kontor kan du komma in för att beställa blommor, anmäla din närvaro vid en minnesstund till någon av Fonus begravningar i hela Sverige eller hedra en vän med en minnesgåva till någon fond. Vi säljer också ljus, lyktor och vaser till graven samt tillhandahåller Vita arkivet som underlättar för närstående att tillgodose dina önskemål om begravning. Vita arkivet kan också fyllas i och registreras online via vår hemsida.

Via hemsidan kan man till exempel gå vidare och söka dödsannonser på Fonus Minnessidor eller planera inför en begravning på Begravningsplaneraren.

Vi svarar gärna på frågor om allt som har med begravningar att göra och kommer också kostnadsfritt ut och informerar om hur det är att arbeta som begravningsentreprenör, regelverket runt begravningar, försäkringar eller juridik om ni tillhör en förening eller skola. Önskar ni sätta in en dödsannons från er förening eller ert företag hjälper vi gärna till.

Hitta hit:
Vår begravningsbyrå är centralt belägen på Fredsgatan 10 i Nynäshamns centrum. Det tar 10 minuter att gå från pendeltåget och två minuter från busshållplats Fredsgatan. Kommer du med bil har vi en uppmärkt parkeringsplats på innergården. Har inte du möjlighet att komma till oss går det bra att boka tid för hembesök.

Landsort är Stockholms skärgårds sydligaste utpost. Därför är det naturligt att många av våra kunder vill ha hjälp att söka tillstånd för att ha gravsättningen i havet.

Fonus begravningsbyrå i Nynäshamn

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!