Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Nybro

Fonus Nybro

Stora Nygatan 3
382 30 Nybro
0481-126 27
Fax0481-101 06

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Nybro har öppet måndag - fredag mellan kl. 09.00 - 13.00. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning. Vi kan exempelvis träffas en eftermiddag om detta skulle fungera bättre.

Vi som jobbar här

Elisabet Andersson

Kundrådgivare / Representant / Borgerlig officiant

Är också licensierad försäkringsförmedlare

Lars Svensson

Kontorschef

Kundrådgivare / Representant / Borgerlig officiant

Vi samarbetar med Familjens jurist

Om oss

Fonus begravningsbyrå i Nybro är lättillgängligt och centralt belägen. Alldeles intill entrédörren finns parkeringsplatser. Från vår adress, Stora Nygatan 3, ser man bland annat Willys och lite längre bort buss- och tågstation.

Vi som arbetar här heter Elisabet Andersson och Lars Svensson. I vår värdegrund ligger att ha ett empatiskt, lyssnande, öppet och inkännande bemötande. Allas situation är unik och det är vårt arbete att hjälpa dig att skapa ett värdigt och vackert avslut enligt dina önskemål.

Vi arrangerar olika begravningar beroende på tradition, bakgrund och önskemål och även borgerliga ceremonier.

Förutom det som rör själva begravningen, kan vi även hjälpa till med försäkringsutredning och beställning av gravsten.

Fonus dotterbolag, Familjens jurist, sköter all juridik med allt från livstidsjuridik som testamenten till bouppteckningar och förvaltningar av dödsbon. Närmaste Familjens juristkontor finns i Kalmar, med möjlighet att boka kundbesök på Fonuskontoret i Nybro.

Våra kunder kommer oftast ifrån Nybro, Emmaboda, Söderåkra, Torsås och Påryd. Har du anhörig som bor i övriga delar av landet så arrangerar vi även dessa tillsammans med våra kollegor runtom i Sverige.

Vi besöker gärna utbildningsplatser, föreningar och organisationer för att kostnadsfritt informera om till exempel regelverket kring begravningar, försäkringar eller juridik.

Det går även att få hjälp med minnesgåvor, blomsterbeställningar, allmänna frågor och fylla i det vägledande dokumentet - Vita Arkivet. Vi har dessutom försäljning av gravlyktor, ljus och vaser.

När det gäller försäkringar hjälper vi till med både ansökan om begravningsförsäkring och efterforskning/utbetalning av livförsäkringar efter dödsfall.

Vi har en öppen och tydlig redovisning av våra priser, både på kontoret och här på Fonus hemsida.

Via den här hemsidan kan man till exempel gå vidare till att söka dödsannonser på Fonus Minnessidor, planera inför en begravning på Begravningsplaneraren eller fylla i och registrera Vita Arkivet online.

Fonus begravningsbyrå i Nybro

Detta ser du på vår adress Stora Nygatan 3. Entrédörren är strax till vänster.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!

Bilder

Skyltfönster med ormhassel och blomsterkransar hos Fonus Begravningsbyrå i Nybro

”…. I vår värdegrund ligger att ha ett empatiskt, lyssnande, öppet och inkännande bemötande.”

Grå soffgrupp hos Fonus Begravningsbyrå i Nybro

Ibland kan det vara skönt att bara sitta ner…

Kundrum hos Fonus Begravningsbyrå i Nybro

När vi planerar en begravning kan ett lite större bord vara bättre. Då brukar vi dricka en kopp kaffe eller te och äta något gott till detta.