Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Norrtälje

Fonus Norrtälje

Rögårdsgatan 3
761 30 Norrtälje
0176-100 91
Fax0176-109 49

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Norrtälje har öppet måndag - fredag mellan kl 09.00 - 17.00, och lunchstängt mellan 12.00 - 13.00. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Heléne Kandelén

Kundrådgivare / Representant

Mikael Heimdahl

Kontorschef

Vi samarbetar med Familjens jurist

Om oss

Till oss på Fonus begravningsbyrå i Norrtälje kan du vända dig då du behöver hjälp med begravning, gravsten, begravningsförsäkring eller juridik.

Här på kontoret möter du Heléne Kandelén eller Mikael Heimdahl. Vi har många års erfarenhet av begravningsplanering. Både planering av begravning i Norrtälje och i Stor-Stockholmsområdet.

Oavsett om det är en kyrklig eller borgerlig begravning möter vi dig med stort engagemang, öppenhet och lyhördhet. Vår tystnadsplikt garanterar att inget av det du berättar för oss förs vidare. För oss står du alltid i centrum. Efter planeringssamtalet får du en sammanställning över vad vi kommit överens om, vilka frågor som återstår att lösa samt en preliminär prisuppgift.

Du kan ringa oss, 0176-100 91 eller maila, norrtalje@fonus.se eller gå in på www.fonus.se och söka den information du behöver.

Självklart kan du även komma in till oss och diskutera frågor gällande begravning. Du kan hämta Vita Arkivet, där du fyller i önskemål om din egen begravning. Köpa ljus eller lykta.

Du hittar oss centralt i Roslagens huvudstad Norrtälje. Vi sitter på Rögårdsgatan 3, nära Lilla torget och gamla Stadshotellet. Kommer du med buss tar det ca 5 minuter att promenera från busstationen till kontoret. Ifall du kommer med egen bil har vi reserverad parkeringsplats mitt emot kontoret.  

Helt kostnadsfritt kommer vi också ut till ditt företag, förening eller organisation och informerar om begravning.

Vi har ombudskontor i Rimbo, Uppsalavägen 2, tel: 0175-707 10, e-post: rimbo@fonus.se. Kontoret är öppet enligt överenskommelse.

Ombudskontor har vi även i Hallstavik, Uppsalavägen 14, tel: 0175-237 37. Öppet enligt överenskommelse.

Behöver du hjälp med tex gåvobrev, testamente, bouppteckning eller arvskifte samarbetar vi med Familjens Jurist i Uppsala, tel: 018-712185, email: uppsala@familjensjurist.se. Enligt överenskommelse kommer en jurist och hjälper dig med ditt ärende på Fonus kontor i Norrtälje, Rimbo eller Hallstavik.

Välkommen att kontakta oss. Vi finns när du behöver oss.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!