Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Nässjö

Fonus Nässjö

Stortorget 2 J
571 31 Nässjö
0380-164 50
Fax0380-164 24

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Nässjö har öppet måndag, tisdag och torsdag mellan kl 10.00 - 16.00. Onsdagar och fredagar har vi stängt. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Annel Johansson

Kundrådgivare/Representant

Är också borgerlig officiant

Gunnar Gärdeborg

Kontorschef

Är också borgerlig officiant och licensierad försäkringsförmedlare

Vi samarbetar med Juristbyrån

Om oss

Begravningsbyrån i Nässjö har en mycket central placering vid Stortorget. Från kontoret ser man Stadshuset och hör klockspelet. Jag som bemannar kontoret heter Gunnar Gärdeborg och har arbetat på Fonus sedan 1986. Här på begravningsbyrån får du hjälp med allt det som vår verksamhet omfattar; begravning, gravvård och textkomplettering samt juridik och upprättande av juridiska dokument. När det kommer till juridik har vi hjälp av vår samarbetspartner Juristbyrån.

Jag är oftast med hela vägen, från bårhämtning till slutförande av begravningsuppdraget. Det innebär en trygghet för dödsboet att det är samma person som sköter kistläggning och transporter. Jag är även borgerlig officiant och försöker tillsammans med anhöriga hitta det fina och positiva att lyfta fram vid akten. Kontoret har ett ljust och luftigt mottagningsrum där man kan sitta ner i lugn och ro och känna att man får tid och hjälp med det man önskar. Ni kan alltid känna er trygga att vända er till Fonus i Nässjö.

Fasad Nässjö
Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!