Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Nacka

Fonus Nacka

Värmdövägen 191
131 40 Nacka
08-709 84 35
Fax08-718 35 72

Öppettider

Fonus kontor i Nacka öppet måndag - fredag 09.00-17.00.
För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidbokning.

Vi som jobbar här

Malou Nyström

Kontorschef

Hely Lamberg

Kundrådgivare / Representant

Talar även finska

Vi samarbetar med Familjens jurist

Filial i Gustavsberg, Odelbergs väg 13 A (Svensk fastighetsförmedling). Kontoret i Gustavsberg bemannas endast enligt överenskommelse. Ring gärna för mer information samt tidsbokning.

Om oss

Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Nacka.

Vårt kontor ligger på Värmdövägen 191 i Nacka. Lättillgängligt med både buss och bil, med goda parkeringsmöjligheter i stort parkeringsgarage.

Vi hjälper till med att ordna begravningar i Nacka/Värmdö-området men även Saltsjöbaden, Boo, Ingarö, Djurö-Möja-Nämndö och vi  tar även emot beställningar/bokningar i hela Storstockholmsområdet samt på andra orter i hela Sverige.

Hos oss kan du få hjälp med allt som rör begravning och gravsten och vi har ett stort kontaktnät med borgerliga officianter och solister både gällande sång och olika instrument. När det gäller bouppteckning samarbetar vi med Familjens jurist.

Kontoret har även möjlighet att ta emot besök på vårt ombudskontor i Gustavsbergs hamn. Där hyr vi in oss i Svensk Fastighetsbyrås lokaler som bemannas enligt överenskommelse med kund. Välkommen att ringa oss för mer information och bokning. Det går också bra att boka in hembesök.

Vi som arbetar här har lång erfarenhet och är välutbildade begravningsentreprenörer. Vi tar väl hand om dig och är lyhörda för personliga önskemål och har även förslag på annorlunda lösningar inför begravningen. Vi har möjlighet att ordna begravningar dels inom Svenska kyrkan, dels andra samfund samt borgerliga begravningar. Förutom svenska och engelska så talar Hely även finska.

För att vara säker på att vi har tid att sitta ner och i lugn och ro planera en begravning eller ge svar på frågor så rekommenderar vi att du bokar in ert besök, utanför vår kontorstid får du svar från vår jourtelefon som du automatiskt kopplas till efter kl. 17.00

Vill du veta mer om Fonus och vårt sätt att arbeta så går det bra att gå in på vår hemsida www.fonus.se. Välkommen till oss i Nacka!

 

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!