Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Mönsterås

Fonus Mönsterås

Fonus Storgatan 42, 383 30 Mönsterås
0499-135 35

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Mönsterås har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Hanna Messner

Kundrådgivare / Representant

Jeanette Suomela

Kundrådgivare / Representant

Maya Börjesson

Kontorschef

Om oss

Du hittar oss i centrala Mönsterås i Häradssparbankens lokal på Storgatan 42. I vår entré möter vi dig och hjälper till efter dina önskemål. Det kan vara allt från förmedling av minnesgåvor och blommor till begravning eller gravlyktor, vaser och ljus till en gravplats. Vi har jour dygnet runt årets alla dagar, när ett dödsfall har inträffat ringer du oss så kommer vi och hämtar den avlidne. Fonus begravningsbyrå är religiöst och politiskt neutralt. Vi planerar begravningar helt utifrån den avlidnes önskemål och personlighet.

Har ni inte möjlighet att besöka oss på kontoret gör vi gärna hembesök. Vi hjälper även till att beställa textkomplettering eller en ny gravsten till platsen som ni valt. Beroende på hur det ser ut ekonomisk i dödsboet kan vår jurist hjälpa till med en bouppteckning. Vi på Fonus i Mönsterås kommer gärna ut och informerar eller föreläser om vårt arbete, vilka fördelar det finns med att teckna en begravningsförsäkring eller vad Vita Arkivet är, hur man fyller i det och framför allt hur mycket det underlättar för de anhöriga att man har skrivit ner sina önskemål.

 

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!