Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Masthugget, Första Långgatan

Fonus Masthugget

Första Långgatan 28
413 27 Göteborg
031-85 98 81
Fax031-14 33 49

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Masthugget, Första Långgatan har öppet måndag - fredag mellan kl 09.00 - 17.00. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Cecilia Stenberg

Kundrådgivare/Representant

Göran Gillheim

Kundrådgivare / Representant

Marie Kästel

Kontorschef

Certifierad Begravningsentreprenör

Kristin Palmgren

Kundrådgivare / Representant

Vi samarbetar med Familjens jurist i Göteborg

Om oss

Välkommen till Fonus begravningsbyrå på Första Långgatan 28, Göteborg!

Vi hjälper dig med allt som rör begravning, gravsten och juridik. Vi tar emot begravningar även för andra orter än Göteborg, inklusive utlandsuppdrag. Fonus är religiöst och politiskt obundet och kan ordna begravning för alla: 

  • Begravningar enligt Svenska kyrkas ordning
  • Borgerliga begravningar
  • Andra religioners begravningar
  • Ceremonilösa begravningar

När du behöver vår hjälp med begravning är det bra att ringa och förboka en tid, på så sätt kan du vara säker på att vi kan ägna dig helhjärtad uppmärksamhet åt ditt uppdrag eller fråga.  Om du har svårt att komma till vårt kontor eller om du av annan anledning vill att vi gör ett hembesök så kan vi ordna med det också. Ett kundbesök för en begravning kan variera stort i tid, men som vägledning kan det vara bra att räkna med 1,5 till 3 timmar.

Det går naturligtvis även bra att bara komma in till oss med enskild fråga eller till exempel för att hämta Vita Arkivet.

Fonus har jourverksamhet dygnet runt och året runt. Vi ombesörjer även transport och hämtning av avlidna. Priser och foto på våra kistor samt övriga tjänster hittar du i Begravningsplaneraren.

I de fall där det saknas medel för att betala för en begravning, hjälper vi gärna till med att ansöka om bistånd från kommunen. Alla har rätt till en värdig begravning.

Det är lätt att hitta till vårt kontor, begravningsbyrån ligger mitt emellan Järntorget och Masthuggstorget. Du kommer hit med spårvagn 3, 9 eller 11. Hållplatsen heter Masthuggstorget och den ligger rätt utanför vår dörr. För bilburna finns korttidsparkering framför vårt kontor eller i närliggande parkeringshus. Vi har även ett fåtal kundparkeringar i vårt garage. Det finns inga trappor utanför eller i vårt kontor, så det är lätt accessbart även för rullstolsburna.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!