Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Luleå

Fonus Luleå

Rådstugatan 15
972 38 Luleå
0920-100 45
Fax0920-22 42 28

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Luleå har mellan 20/6 - 19/8 öppet måndag - fredag mellan kl. 08.00 - 16.00, utan lunchstängt.
Vi har telefonjour dygnet runt och nås alltid på 0920-10045 för bårhämtning under jourtid. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Anna Gudevik

Kontorschef

Annica Kauppi

Kundrådgivare / Representant

Gösta Ekman

Representant

Malin Franzén

Representant/Kundrådgivare

Christian Mäki

Kundrådgivare / Representant

Vi samarbetar med Familjens jurist

Om oss

Fonus begravningsbyrå i Luleå ligger ovanför Norra Hamnsmagasinet på Rådstugatan 15. Det är lätt att ta sig till oss och på baksidan av huset på innergården finns parkeringsplatser, märkt med Kundparkering Fonus/Familjens jurist. Finns det inga lediga platser på kundparkeringen hänvisar vi till parkeringarna vid teatern. Behöver man hjälp in går det bra att ringa på klockan vid ytterdörren så kan vi komma och lägga en ramp över trappstegen och hjälpa er in.

Vi delar lokaler med Familjens jurist som ingår i samma koncern som Fonus. Vi har ett väl fungerande samarbete och de kan hjälpa till med alla typer av juridiska frågor såsom bouppteckning, testament, arvsskifte och annan familjejuridik. Förutom planering av begravning hjälper vi till med minnestelegramsförmedling, blommor, lyktor, gravljus m.m. Våra lokaler är ljusa och öppna. Vi befinner oss i en lugn miljö där ni får god tid på er med alla de frågor som oundvikligen uppstår i samband med en nära anhörigs bortgång. Vi arbetar med kunden i fokus med känsla och hjärta.

Varmt välkommen till Fonus i Luleå.

Den 24 oktober flyttar vi till egna fina lokaler. Vår adress blir då Skomakargatan 16, 972 33 Luleå.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!