Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Ljungby

Fonus Ljungby

Storgatan 22
341 30 Ljungby
0372-837 00
Fax0372-831 11

Öppettider

Våra öppettider är 10.00-15.00 måndag - torsdag, övriga tider efter överenskommelse.
Vår telefonjour svarar dygnet runt, alla dagar.

Vi som jobbar här

Malin Magnusdotter Estberg

Kundrådgivare

Anneli Lund

Kundrådgivare / representant

Maria Cronholm

Kontorschef

Om oss

Kontoret ligger centralt beläget i Ljungby på Storgatan 22 där du parkerar inne på gården. Kontorets öppentider är måndag- fredag 09.00-16.30, jour dygnet runt.

Med ett personligt, varmt och engagerat bemötande hjälper vi till vid en stund i livet som oftast är mycket svår. Vi arrangerar begravningar enligt alla religiösa traditioner samt borgerliga begravningar. Det innefattar allt som rör en varm, personlig och värdig begravning.

Vid dödsfall hämtar vi under alla tider på dygnet både i hemmet och på alla kommunala serviceboenden.

Vi tar gärna emot frågor om allt som rör livets sista skede och hjälper gärna till att planera hur just du önskar att din begravning ska ske genom att fylla i Vita Arkivet.

För att vi ska kunna genomföra en planering av en begravning på bästa sätt, är det bäst att ringa och boka tid möte. Vi går då tillsammans igenom hur ni tänkt och vilka olika valmöjligheter som finns. Har ni problem att komma hit eller passar det er bättre, så kommer vi gärna på hembesök.

Då vi är ett mindre kontor kan begränsat öppethållande förekomma då vi kan vara ute på förrättning, men ni kan alltid nå oss via vår jourtelefon. Vi brukar också ha tillfälligt stängt den tid då vi har besök av anhöriga. Detta för att i största möjliga mån kunna ge en enskild stund utan avbrott.


Välkommen till oss i Ljungby!

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!