Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Limhamn

Fonus Limhamn

Linnégatan 20
216 12 Limhamn
040-17 40 84
Fax040-15 15 89

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Limhamn har öppet måndag - fredag mellan kl. 09.00 - 16.30 med lunchstängt mellan kl. 12-13. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Eva Rudolf

Kundrådgivare / Representant

Är också: Borgerlig officiant

Peter Johansson

Kontorschef

Vi samarbetar med Familjens jurist i Malmö 

Om oss

När man mister en anhörig är man i stort behov av hjälp. Vi är alla olika med olika behov och vi finns där och hjälper till med allt som behövs i samband med en begravning och allt runt omkring, även det juridiska. Vi ordnar begravningar i Limhamn och i Malmö. Vi har även möjlighet att ordna begravningar i resten av landet, med hjälp av våra kollegor, eller transporter till utlandet.

Fonus begravningsbyrå i Limhamn finner du i hörnet av Kalkbrottsgatan och Linnégatan, nära Limhamns torg. Det finns goda parkeringsmöjligheter runt torget och även utanför på Linnégatan. Välkommen att besöka oss eller att kontakta oss på annan väg.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!