Välkommen till Fonus begravningsbyrå på Kungsholmen, Hantverkargatan

Fonus Kungsholmen, Hantverkargatan

Hantverkargatan 85-87
112 38 Stockholm
08-709 85 60
Fax08-652 42 10

Öppettider

Fonus kontor på Kungsholmen, Hantverkargatan öppet måndag - fredag 09.00-17.00.
För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidbokning.

Vi som jobbar här

Eva-Britt Gustavsson

Kontorschef

Majsan Sundström

Kundrådgivare/representant

Vi samarbetar med Familjens jurist i Stockholm, city

Om oss

Varmt välkomna till oss på Fonus Hantverkargatan.

Vi har flera års erfarenhet av att ordna personliga och minnesvärda begravningar, anpassat efter just era önskemål. När en närstående dör befinner man sig som anhörig i en av livets svåraste stunder. Vi finns här för våra kunder genom att vara lyhörda, empatiska och vägledande i alla de svåra val som man ställs inför vid planering av en begravning.

Vi hjälper er med allt ifrån begravning, gravstensbeställning och samarbetar även med vårt dotterbolag Familjens jurist. När ni behöver juridisk hjälp med bouppteckning, upprättande av testamente, samboavtal med mera.

Vita arkivet är en kostnadsfri tjänst som finns för dig som vill skriva ner dina egna önskemål kring din egen begravning. Det kan underlätta för dina anhöriga i framtiden när svåra beslut behöver tas. Kontakta oss gärna för kostnadsfri konsultation.

Ni hittar oss på Hantverkargatan 85-87, med gångavstånd från Fridhemsplans t-banestation samt flera bussförbindelser över hela Stockholm.

Begravningsmöjligheter i Stockholm

Oavsett religiös tillhörighet eller önskemål, så hjälper vi till att planera begravningen utifrån era och den avlidnes önskemål. I Stockholms stad, finns det möjlighet till både kyrkliga och borgerliga (icke-religiösa) begravningsceremonier. Oavsett vad ni väljer och hur ni vill genomföra begravningen, så är vår strävan att ge er ett personligt och minnesvärt avsked för att hedra den avlidne.

Här på Kungsholmen finns bland annat Kungsholms kyrka, S:t Görans kyrka och S:t Eriks kapell om ni önskar en begravningsceremoni enligt Svenska kyrkans ordning. För borgerliga ceremonier (icke-religiösa) är närmast anvisade neutrala förrättningslokaler belägna vid Skogskyrkogården, Norra begravningsplatsen i Solna samt Råcksta begravningsplats.

Enligt den nya begravningslagen som trädde i kraft 2012, får tiden mellan dödsfall och gravsättning alternativt kremering vara högst 30 dagar mot tidigare två månader. Vår rekommendation är att man som anhörig relativt snart efter dödsfallet kontaktar en begravningsbyrå för att boka en tid för begravningen.

Varmt välkomna!

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!