Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Kungälv

Fonus Kungälv

Uddevallavägen 5
442 30 Kungälv
0303-138 10
Fax0303-23 05 49

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Kungälv har öppet måndag - fredag mellan kl 09.00 - 12.00 och kl 13.00 - 16.00. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Johanna Jonsson

Kundrådgivare / Representant

Susanne Wedner

Kontorschef

Jag är också borgerlig officiant

Vi samarbetar med Familjens jurist

Om oss

Fonus Begravningsbyrå i Kungälv ligger mycket centralt, mitt för busstationen. Vi har väldigt goda parkeringsmöjligheter tvärs över gatan. Lokalerna är mycket lättillgängliga helt i nivå med markplan. Entrén delar vi med Jerkstrands konditori.

Våra öppettider är måndag – fredag 09:00 – 16.30 med lunch 12.00 – 13.00. För att vara helt säker på att vi finns tillgängliga är det bäst att kontakta oss innan. Kontoret är ibland stängt, när vi är ute på olika begravningsuppdrag.

Våra uppdrag gäller oftast Kungälvs och Ale kommun. De flesta begravningarna har vi i Bergsalen på Skogskyrkogården i Kungälv. En mycket vacker lokal där fonden utgörs av det befintliga berget. Där kan man ha både kyrkliga och borgerliga begravningar. Övriga kyrkor vi ofta besöker är Kungälvs kyrka, Kastalakyrkan och kyrkorna i Romelanda, Kareby, Torsby, Lycke, Harestad, Solberga, Hålta och Marstrand. På Koön finns ett kapell som används även för borgerliga begravningar. I Ale kommun är det i kyrkorna i Surte, Nödinge och Starrkärr där vi oftast får uppdrag att arrangera begravningar.

Om ni vill beställa en begravning i Göteborg eller någon annan ort i Sverige hjälper vi gärna till med det. Genom Fonus nätverk över hela landet har vi lokalkännedom överallt.

Gunnar Mattsson som arbetar i Kungälv är även borgerlig officiant och tillsammans med honom kan ni planera en begravning helt efter era önskemål. Där kan även förekomma kristna inslag som psalmsång och bön.

Vi har ett stort sortiment på gravsten från Edurus och Vita Stenar (en sten i ett helt nytt material som vi gärna berättar mer om). Vårt samarbete med Familjens jurist gör att vi är verkliga speciallister på allt som gäller familjejuridik.

Välkommen in till oss på Fonus.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!