Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Kortedala

Fonus Kortedala

Kortedala Torg 3
415 10 Göteborg
031-85 98 35
Fax031-46 09 60

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Kortedala har öppet måndag - fredag mellan kl 09.00 - 17.00. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Björn Törnwall

Kontorschef

Monica Bollby

Kundrådgivare

Vi samarbetar med Familjens jurist i Göteborg

Om oss

Välkommen till Fonus i Kortedala – en mångkulturell begravningsbyrå

Fonus Begravningsbyrå i Kortedala ligger vid trappan ned till bilparkeringen mitt på Kortedala torg, dörr i dörr med nya vårdcentralen. Lokalen ligger lättillgängligt i markplan med ramp utanför. Begravningsbyråns öppettider är kl. 09.00-16.00 alla dagar i veckan, med lunch mellan kl. 12-13.00 och telefonjour övrig tid, även helger. För att vi ska kunna genomföra en planering av en begravning på bästa sätt, är det bäst att ringa och boka tid möte. Vi går då tillsammans igenom hur ni tänkt och vilka olika valmöjligheter som finns. Har ni problem att komma hit eller passar det er bättre, så kommer vi gärna på hembesök. Om ni vill beställa en begravning i Göteborg eller annan ort i Sverige hjälper vi gärna till med det. Genom Fonus alla begravningsbyråer över hela landet har vi lokalkännedom överallt.

Genom vår närhet till Kvibergs kyrkogård, så är vi oftast i någon av dess kapell vid begravningar; Lilla kapellet S:t Sigfrid med plats för 25 personer eller det stora kapellet S:t Olof med plats för 125 personer. I närområdet finns också Allhelgonakyrkan i Kortedala eller Nylöse kyrka i Gamlestan.

Vi hjälper alla, oavsett religion, trosuppfattning eller livsåskådning. Det innefattar allt som rör en varm och värdig begravning, men även sådant som transport av kista/urna till hemland och allt medföljande pappersarbete. Den juridiska biten som bouppteckning och annat hjälper gärna Familjens jurist till med.

Vi genomför även informationsträffar ute på arbetsplatser, fackföreningar och organisationer, då vi kostnadsfritt ger information om begravningar, Vita Arkivet, försäkringar och juridik. Vi tillhandahåller också material och foldrar om detta.

Vi säljer även Edurus kvalitetsgravstenar – med medföljande prisgaranti.

Välkommen in till oss på Fonus Kortedala Torg önskar Björn och Monica.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!