Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Kista

Fonus Kista

Kistagången 24
164 40 Kista
08-709 86 26
Fax08-709 86 22

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Kista har öppet måndag - fredag mellan kl 09.00 - 17.00, lunchstängt mellan 12.00-13.00. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Gunilla Brogren

Kontorschef / Kundrådgivare

Varmt välkommen till vårt senaste kontor. Vi finns vid Jan Stenbecks torg

Om oss

Fonus begravningsbyrå i Kista ligger strax utanför Kista Galleria i riktning mot Kistamässan och Victoria Tower i en stadsdel som sjuder av liv från världens alla hörn. Här blandas jäktade IT- och Telecom-människor med personer med en långsammare livsstil. Finansmannen och mediemogulen Jan Stenbeck har ett torg uppkallat efter sig som ligger alldeles i närheten. Även SE Banken och Nordea har kontor tvärs över gatan.

Fonus ligger i en nybyggd fastighet som också inrymmer diverse sjuk- och hälsovård. Du tar dig lätt hit med tunnelbana, buss eller bil. Här finns ett flertal parkeringsgarage.

Hos oss kan du få hjälp med:

 • Begravning
  Du är välkommen till Fonus Kista oavsett var dödsfallet skett och var begravningen ska äga rum. Vi ordnar begravningar enligt alla religiösa traditioner samt borgerliga begravningar.
 • Juridik
  Vi har ett samarbete med Familjens Jurist som finns på våra kontor vissa dagar i veckan. Du bokar enkelt ett besök hos dem direkt eller via Fonus. De hjälper till med bouppteckningar, testamenten och andra familjerättsliga frågor.
 • Gravsten
  Vi hjälper dig med textkompletteringar och nya gravstenar.
 • Vita Arkivet
  Genom att fylla i Vita Arkivet kan du planera för din egen begravning och samtidigt underlätta för dina anhöriga. Det är enkelt och helt kostnadsfritt. Vita Arkivet finns på webben eller som pappersdokument på Fonuskontoret. Välkommen in och hämta!

Vi som arbetar här är vana vid att jobba med människor och är lyhörda för era personliga önskemål. Ett besök hos oss, för att planera begravning, kan ta allt från 1,5 – 3 timmar och för att vara säker på att vi kan ta hand om er på bästa sätt rekommenderar vi att ni bokar en tid.

Förbered dig gärna inför besöket genom att läsa vår checklista.

Välkommen till Fonus Kista!

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!