Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Karlstad

Fonus Karlstad

Norra Strandgatan 3
652 24 Karlstad
054-15 67 30
Fax054-18 93 68

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Karlstad har öppet måndag - fredag kl. 09.00-17.00 med lunchstängt mellan kl. 12.00-13.00. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidbokning.

Vi som jobbar här

Anita Ferm

Kundrådgivare / Representant

Annika Ingvarsson

Certifierad Begravningsentreprenör

Lars Sparvman

Kundrådgivare / Representant

Agneta Sparvman

Kontorschef

Vi samarbetar med Familjens jurist i Karlstad 

Om oss

Fonus begravningsbyrå, i Värmlands soliga residensstad Karlstad, erbjuder engagerad personal och ett vänligt bemötande i allt som har med planering och utformning av begravningar att göra. Vi hjälper dig med begravningar i både Karlstad och Hammarö med omnejd. Vårt mål är alltid att på kundens uppdrag försöka uppfylla alla de önskningar som finns kring omhändertagandet av en avliden person, samt ge vägledning och råd i utformandet av ett personligt och vackert avsked.

Vi har arrangerat många unika och personliga begravningar under åren, i kyrkor, kapell, samlingslokaler, hemma i trädgårdar eller utomhus i naturen. Oavsett om du tänker dig en begravningsgudstjänst med storslagen orgelmusik i vår vackra domkyrka, eller en stilla stund till tonerna av fågelsången vid en liten skogssjö, så hjälper vi dig att genomföra avskedet på bästa sätt.

Vår mångåriga erfarenhet av att arrangera både religiösa och borgerliga ceremonier gör att du tryggt kan vända dig till oss för hjälp och råd. För en ceremoni helt i linje med den avlidnes egen personlighet kan vi rekommendera våra borgerliga begravningar där vi tillsammans med er anhöriga utformar begravningsceremonin helt efter den avlidnes och de efterlevandes vilja.

Vårt nära samarbete med Familjens jurist i Karlstad gör att vi har full kompetens för att hjälpa er med allt som rör avvecklingen av ett dödsbo, såsom bouppteckning, förvaltning och arvsskifte.

Vill du planera inför din egen bortgång erbjuder vi dig hjälp med både dina önskemål, som du anger i det Vita Arkivet och med olika försäkringslösningar. Allt för att underlätta för dina närstående.

Önskar du beställa ett bestående minne av en närstående så har vi kontakter med flera stenhuggerier som kan tillverka gravvårdar av alla de slag. Det finns i princip ingenting som är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid!

Du hittar oss på Norra Strandgatan 3, mitt emot Gamla Badhuset och ett stenkast från konferenscentret CCC. Kommer du med bil så är det lämpligt att parkera i Badhusparken eller längs pråmkanalen. Vårt kontor ligger på markplan och därför är det inga problem för dig som använder rullstol eller rullator att besöka oss. Vårt kontor är öppet vardagar mellan kl. 9-17. Om du behöver nå oss i samband med ett inträffat dödsfall så har vi alltid jourpersonal som svarar på vår telefon, dygnet runt.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!