Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Karlskrona

Fonus Karlskrona

Östra Vittusgatan 30
371 33 Karlskrona
0455-149 15
Fax0455-199 34

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Karlskrona har öppet måndag - torsdag mellan kl 09.00 - 17.00, fredagar kl 09.00 - 16.00, med lunchstängt mellan kl 12.00 - 13.00. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Margareta Svensson

Kundrådgivare / Representant

Licensierad försäkringsförmedlare

Emelie Dahlör

Kundrådgivare / Representant

Är också borgerlig officiant

Johnny Andersen

Kontorschef

Mikael Salminen

Representant

Vi samarbetar med Juristbyrån

Om oss

Med ett personligt och medmänskligt bemötande tar vi emot er i våra lokaler på Östra Vittusgatan 30, nära centrum, Hoglands Park och resecentrum i Karlskrona. Även kallad för ”Vindarnas Stad”, Karlskrona är Blekinges residensstad och en gammal örlogsstad.

Vi har funnits på Östra Vittusgatan sedan juni 2013, då vi efter drygt 60 år lämnade våra gamla lokaler. Vi finns nu i en modern, ljus och fräsch miljö. I vår bemannade reception, säljer vi ljus, lyktor, vaser och förmedlar även minnesgåvor till olika fonder. Vill du planera inför livets slut och skriva Vita Arkivet sätter vi oss ner i ett av våra besöksrum, då vi även bjuder på en kopp kaffe. Vi erbjuder även förvaring av ditt Vita Arkiv.

Vi vet att det är viktigt att finnas till i en stund som vidrör något av det svåraste i livet. Vi på begravningsbyrån har lång erfarenhet av att arrangera olika förekommande begravningsceremonier; i svenska kyrkans ordning, andra kristna samfund, ortodoxa, katolska, muslimska, borgerliga och så vidare. Vi hjälper till med allt som rör begravning, från ett personligt avsked till minnesstund. Vi erbjuder många unika och prisvärda tjänster och produkter. Du blir erbjuden fullservice inom försäkring, begravning och gravsten – allt på ett ställe. Men vi vet också att platsen för mötet kan vara viktig, vi hjälper dig därför inte bara på vårt kontor utan även i din hemmiljö eller på webben.

Välkommen till oss i Karlskrona!

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!