Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Kalmar

Fonus Kalmar

Fiskaregatan 34
392 32 Kalmar
0480-101 08
Fax0480-877 80

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Kalmar har öppet måndag - fredag mellan kl 08.00 - 17.00, med lunchstängt mellan 12.00 - 13.00. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Anne Gustafsson

Kundrådgivare

Per Fjällén

Certifierad Begravningsentreprenör

Är också borgerlig officiant

Lars Svensson

Kontorschef

Kundrådgivare / Representant / Borgerlig officiant

Vi samarbetar med Juristbyrån i Kalmar 

Om oss

Du hittar oss på Fiskaregatan 34 i Kalmar, ett stenkast från Stortorget. Våra lokaler är ljusa, öppna och handikappanpassade. När Du passerar entredörren möter du ganska snart vår kunddisk. Där kan man få hjälp med att köpa gravlyktor, ljus, vaser, anmäla sig till en minnestund eller hedra en avliden med en gåva till någon fond.

I besöksrummet möts vi, när vi planerar en begravning. Eller om vi är få till antalet, i något mindre rum. Där går vi igenom punkterna som rör en begravning. Med dagens mångkulturella samhälle har vi erfarenhet att arrangera olika begravningar beroende på tradition, bakgrund och önskemål. Om borgerlig begravning är aktuellt, kan flera av oss på kontoret medverka som officiant.

Bouppteckning ordnar vi enklast på Juristbyrån. Vi hjälper även till med att beställa ny gravsten eller komplettera den som redan finns. Vi ger gärna råd hur man kan fylla i Vita Arkivet. Vill man trygga sin ekonomi inför sin egen begravning förmedlar vi även begravningsförsäkringar.

Pensionärsföreningar, fackförbund och skolor är också välkomna att höra av sig till oss. Vi gör gärna besök och informerar om vår verksamhet. Det är ingen tvekan om att ämnet engagerar - tankarna kommer upp till ytan. Därför blir spontana frågor ett naturligt inslag.

Flera väljer Fonus begravningsbyrå, eftersom vi är rikstäckande. En beställning kan göras i Kalmar, även om själva begravningen sker på annan plats i Sverige eller i annat land. Vi har en öppen och tydlig redovisning av våra priser, både på kontoret och på Fonus hemsida.

En sak till: vi brygger gärna en kopp kaffe, som kan smaka gott när man planerar viktiga saker i livet. Välkommen in till oss i Kalmar!

Intrycket när man passerar ytterdörren…

… eller så här.

Vårt besöksrum – med plats för flera - ombonat med flera fototavlor.

Vi bjuder gärna på en kopp kaffe eller te.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!