Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Jönköping

Fonus Jönköping

Nygatan 13
553 16 Jönköping
036-10 00 40
Fax036-12 47 75

Öppettider

Våra öppningstider är måndag - fredag 09.00 – 17.00 Efter kontorstiden kopplas telefonen till jouren så det finns alltid någon som svarar. Vi utför jourhämtningar dygnet runt.  

Vi som jobbar här

Eva Strand

Administratör, Kundrådgivare/Representant

Gunno Isacsson

Certifierad Begravningsentreprenör

Är också: Borgerlig officiant

Lennart Axelsson

Representant

Är också borgerlig officiant och solist

Jan-Åke Karlsson

Kontorschef

Är också diplomerad begravningsentreprenör, borgerlig officiant

Daniel Isaksson

Kundrådgivare/Representant

Henrik Rundgren

Kundrådgivare / Representant

Vi samarbetar med Familjens jurist i Jönköping 

Ombud Gränna: Ing-Britt Markström 0390-413 95
Ombud Mullsjö: Sune Svensson 0392-130 12
Ombud Visingsö: Leif Persson 0725-133 665

Om oss

Vi på Fonus i Jönköping finns för dig som har gått igenom en av livets svåraste upplevelser. Att förlora en nära anhörig, som kanske var den mest älskade personen i ditt liv, lämnar ingen oberörd. Ens innersta fylls med så många känslor av sorg, saknad, besvikelse, uppgivenhet och kanske även  ilska. Mitt i denna situation vill vi finnas till för dig.

Vi är sex personer som arbetar på Fonus i Jönköping. Vi har också två ombud i Gränna och Visingsö, samt ett ombud i Mullsjö. Vi hjälper dig med att ordna en värdig och stilfull begravning, utifrån dina önskemål och värderingar. Fonus har ett stort sortiment av kistor, urnor, programkort, kist/sorgedekorationer, dödsannonsförslag m.m. i olika prisklasser. Allt detta kan ni få en uppfattning om genom att gå in på begravningsplaneraren.se. Vi hjälper även till med att boka sång/musiksolister utifrån önskemål och smak samt att arrangera minnesstunden efter begravningen. Vi ordnar begravningar i alla religiösa/kulturella traditioner och även borgerliga begravningar. Vår personal är utbildade borgerliga begravningsofficianter.

Förutom själva begravningen kan vi hjälpa till med försäkringsutredning, gravsten, förmedling av minnesgåvor, Vita Arkivet och informationsträffar i föreningar och organisationer omkring begravningsfrågor.

Vi har också ett nära samarbete med vårt dotterbolag Familjens jurist som utför bouppteckningar, dödsboförvaltningar samt arvskifte och även livstidsjuridik i stort.

Fonus Jönköping finns på Nygatan 13 korsningen Barnarpsgatan - Nygatan mot Sofiakyrkan på väster i Jönköping. Jönköpingskontoret är nyrenoverat med stora, ljusa ytor och välkomnande kundrum. Parkeringsmöjligheter finns i Parkeringshuset Per Brahe på Smålandsgatan,  knappt 100 meter från Fonuskontoret. Vi har även ett Fonuskontor i Huskvarna, som ligger på Rosenborgsgatan 33. Se vidare på deras hemsida.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!