Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Huddinge

Fonus Huddinge

Patron Pehrs väg 6, 1 tr
141 35 Huddinge
08-709 84 70
Fax08-711 05 38

Öppettider

Fonus kontor i Huddinge har öppet måndag - fredag 09.00-17.00.
För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidbokning.

Vi som jobbar här

Elisabeth Norberg

Kontorschef

Jag är även borgerlig officiant

Per Schröder

Kundrådgivare / Representant

Jag är även borgerlig officiant

Vi samarbetar med Familjens jurist i Stockholm, Johanneshov-Globen 

Om oss

Att mista en anhörig, kanske den person man älskat mest, är något av det svåraste en människa kan vara med om och i den situationen är många olika känslor, ofta motstridiga, helt naturliga. Man kan vara oändligt ledsen, arg, uppgiven och ibland också lättad om den avlidna haft en svår sjukdomsperiod bakom sig, hon eller han har äntligen fått frid. Men det kan också vara så att man bara vill ta tag i det praktiska, göra något handgripligt, ordna och planera.

Under den här känslomässigt kaotiska tiden behöver man mer eller mindre hjälp med allt som nu måste göras. Det är allt från att boka tid och plats för begravningsceremoni till att avveckla dödsboet.

Du är då varmt välkommen till Fonus begravningsbyrå i Huddinge. Här kan du få hjälp med det som rör själva begravningen och allt runt omkring.

Vi som arbetar här heter Per Schröder och Elisabeth Norberg. I vår värdegrund ligger att ha ett empatiskt, lyssnande, öppet och inkännande bemötande. Allas situation är unik och det är vårt arbete att hjälpa dig att skapa ett värdigt och vackert avslut enligt dina önskemål.

Vi arrangerar såväl borgerliga begravningar (vi är båda borgerliga begravningsofficianter) som ceremonier enligt alla religiösa traditioner.

Förutom det som rör själva begravningen så kan vi även hjälpa till med försäkringsutredning och gravsten. Dessutom kan vi genom vårt samarbete med Familjens Jurist, erbjuda professionell hjälp med allt som rör avvecklingen av dödsboet (bouppteckning, dödsboförvaltning och arvskifte).

Fonus begravningsbyrå i Huddinge ligger nära centrum, på den så kallade Fullerstasidan, alldeles intill pendeltåg och bussterminal. Våra kunder kommer oftast ifrån centrala Huddinge, Flemingsberg, Segeltorp, Stuvsta, Vårby och Tullinge, men även från Älvsjö, Trångsund, Skogås och Högdalen. Förutom dessa områden så bokar vi begravningar inom hela Storstockholmsområdet. Har du anhörig som bor i övriga delar av landet så arrangerar vi även dessa tillsammans med våra kollegor runtom i Sverige. Vi har även lång och gedigen erfarenhet av utlandstransporter.

Vi hjälper också till med gåvo- och/eller blomsterförmedling till alla begravningar i hela landet. Välkommen in eller ring oss.

Vi finns när du behöver oss.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!