Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Hornstull

Fonus Hornstull

Långholmsgatan 34
117 33 Stockholm
08-709 84 50
Fax08-720 62 60

Öppettider

Fonus kontor i Hornstull har öppet måndag - fredag 09.00-17.00.
För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidbokning.

Vi som jobbar här

Tuula Giotis

Kontorschef

Talar också: Finska

Hasan Blakaj

Kundrådgivare / Representant

Katarina Bergström

Kundrådgivare / Representant

Vi samarbetar med Familjens jurist i Stockholm, city 

Om oss

Har någon i din närhet dött?
Vi vet att en begravning sätter människor på prov. Förutom sorg och saknad är det mycket praktiskt som ska ordnas. Många beslut ska tas runt begravningsceremoni, minnesstund, blommor, kista, annonser, gravsättning och mycket mer. Oavsett hur mycket eller lite hjälp du behöver så är du välkommen till oss på Fonus begravningsbyrå vid Hornstull. Vi vill göra det lite lättare för dig att hantera något som kan vara så svårt och jobbigt som en begravning och skapa ett ljust och fint minne utifrån dina önskemål.

Vad kan du få hjälp med?
Vi arrangerar begravningar enligt alla religiösa traditioner och med borgerlig karaktär. Förutom det som rör själva begravningen erbjuder vi, genom Familjens Jurist, professionell hjälp med allt som rör bouppteckning, dödsboförvaltning, arvskifte och all form av familjejuridik som testamente mm.

Vilka är vi?
Vi som jobbar på kontoret heter Tuula Giotis, Hasan Blakaj och Katarina Bergström. Du kan lita på att vi med vår långa erfarenhet och vårt helhjärtade engagemang kommer att göra allt för att skapa ett värdigt och vackert avslut.

Vad kostar det?
Fonus har en öppen och tydlig prislista. På hemsidan hittar du även begravningsplaneraren som kan vara en hjälp för dig om du vill förbereda dig inför ditt besök hos oss. Här på hemsidan finns information om Fonus begravningsförsäkringar och du kan även registrera dina egna önskemål i Vita Arkivet.

Hitta till oss
Kontoret ligger numera på Långholmsgatan 34 i själva hjärtat av Hornstull. Du når oss enkelt med buss 4 som stannar utanför dörren. T-banans station Hornstull ligger tvärs över gatan. Närmaste parkeringshus är Högalidsgaraget som ligger 100 meters promenad från kontoret. Välkommen till oss i våra nya fina lokaler!

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!