Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Hörby

Fonus Hörby

Råbygatan 5
242 30 Hörby
0415-144 54
Fax0415-141 80

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Hörby har öppet måndag – fredag kl 10.00 – 14.00.  För att kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning mellan kl 8.00 och 17.00.  Telefonjour alla dagar dygnet runt. Under jourtiden kan vi också hjälpa till med hämtning av avliden såväl som tidsbokning för besök på kontoret eller i hemmet.

Vi som jobbar här

Carl - Magnus Dahlin

Kundrådgivare / Representant

Om oss

Fonus begravningsbyrå i Hörby hjälper till med allt från dödsfall, begravning och gravsten till bouppteckning och arvsskifte.

Här kan du hämta till ex av Vita Arkivet och teckna begravningsförsäkring. Vi samarbetar både lokalt och regionalt för att kunna erbjuda den bästa hjälpen vid val av gravsten eller komplettering av befintlig.

Vi strävar efter att ha ett empatiskt, lyssnande, öppet och inkännande bemötande. Varje uppdrag är unikt och vi vill hjälpa dig att skapa ett värdigt och vacker avslut  enligt dina önskemål. Vi arrangerar såväl borgerliga begravningar som ceremonier enligt alla religiösa traditioner.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!