Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Helsingborg

Fonus Helsingborg

Södergatan 11
252 25 Helsingborg
042-13 93 70
Fax042-13 75 15

 

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Helsingborg har öppet måndag – torsdag 8.00 – 17.00  
fredag 8.00 – 16.00.
Vi har telefonjour dygnet runt.
För att vara säker på att vi har tid att sitta ner i lugn och ro rekommenderar vi att Du bokar in Ditt besök i förväg. Har Du inte möjlighet att komma till oss kan vi erbjuda hembesök.

Vi som jobbar här

Britt Jansson

Kundrådgivare / Representant

Fredrik Lindén

Kundrådgivare / Representant

Pia Gellner

Kontorschef

Susanne Modig

Kundrådgivare

Tomas Pettersson

Representant

Adam Esbjörnsson

Representant

Christina Wendel

Kundrådgivare

Rolf Nordsjö

Distriktschef

Charlotte Nikander

Kundrådgivare/Representant

Vi samarbetar med Familjens jurist i Helsingborg 

Om oss

Varmt välkommen till Fonus begravningsbyrå på Södergatan 11 i Helsingborg.

Du möter kunnig och välutbildad personal som vill vara till hjälp och stöd för Dig när det oundvikliga sker. Vi har mångårig vana av förberedelser inför ett värdigt och vackert avsked av en älskad nära person. Vi har en bred erfarenhet från många olika trossamfund och vi har möjlighet att ordna begravningar i resten av landet, eller transporter till utlandet.

I lugn och trivsam miljö möter Du professionella medarbetare som med hjärta, empati och stor kunskap lotsar Dig igenom de beslut som skall fattas för att begravningen skall bli ett vackert och ljust minne.

Vi har en öppen och tydlig redovisning av våra priser, både på kontoret och på Fonus hemsida och Du erhåller en skriftlig överenskommelse tillsammans med prisuppgift efter vårt möte.

Hos oss kan Du få hjälp att fylla i Vita Arkivet och teckna en Fonus begravningsförsäkring. Vi hjälper även till med att beställa ny gravsten eller en textkomplettering på befintlig gravsten. Vi säljer lyktor och gravljus och förmedlar blomsterbeställningar.

På hemsidan kan Du söka dödsannonser på Fonus minnessidor, planera inför en begravning på Begravningsplaneraren samt fylla i och registrera Vita Arkivet online.

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Helsingborg, som hjälper till med bouppteckning och arvskiften.

Varmt välkommen att kontakta oss på Fonus begravningsbyrå i Helsingborg.

Vi hjälper Dig dygnet runt och Du når oss alltid på 042-13 93 70.

 

Arbetar Du inom vård och omsorg?

Är du verksam på vårdboende, lasarett eller inom annan vårdform och är intresserad av att vi kommer till Din arbetsplats och berättar om vår verksamhet? Det gör vi gärna! Det är viktigt att vara informerad och veta vilka krav som ställs på vårdande personal vid ett dödsfall.

Ring gärna och boka tid för ett möte.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!