Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Farsta

Fonus Farsta

Farstagången 24
123 47 Farsta
08-709 84 20
Fax08-605 84 70

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Farsta har öppet måndag - fredag mellan kl 09.00 - 17.00. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Anna Forslund

Kundrådgivare / Representant

Lena Bomler

Kundrådgivare / Representant

Anna-Lena Markenhorn

Kontorschef

Vi samarbetar med Familjens jurist i Stockholm, Johanneshov-Globen 

Om oss

Vi kan hjälpa er med allt arrangemang som rör en värdig begravning, både när det gäller olika religiösa traditioner samt borgerliga ceremonier. Vi kan även hjälpa till med försäkringsutredning och gravsten.

Vi samarbetar med Familjens jurist när det gäller avveckling av dödsbon såsom bouppteckning, arvskifte och dödsboförvaltning. Familjens jurist tar efter tidsbokning emot besök på fredagar, övriga dagar finns de på kontoret vid Globen.

Vi som arbetar på Fonus i Farsta är måna om att sätta anhörigas önskemål angående begravningsarrangemanget i centrum. Vi finns när du behöver oss!

Ni hittar oss i nyrenoverade lokaler på Farstagången 24 i Farsta centrum, lätt tillgängligt att både ta sig hit kommunalt eller med bil. Goda parkeringsmöjligheter.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!