Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Falun

Fonus Falun

Åsgatan 43
791 71 Falun
023-100 60
Fax023-226 05

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Falun har öppet måndag - fredag mellan kl 08.00 - 17.00. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Madelene Bjurell

Kontorsansvarig

IngMarie Lerström

Certifierad Begravningsentreprenör

Är också: Borgerlig officiant

Vi samarbetar med Familjens jurist i Borlänge 

Om oss

I hjärtat av Dalarna, i residensstaden Falun hittar Du vårt hemtrevliga Fonus- kontor.

Falun blev en stad på mitten av 1600-talet och var faktiskt då näst största staden i Sverige efter Stockholm. Gruvnäringen pågick från 700-talet och framåt. Idag är Koppargruvan en sevärdhet och ingår tillsammans med Falu Stad och tillhörande Bergsmansbygd i Unescos Världsarv.

Här finns också Lugnets Riksskidstadion med de två hoppbackarna där WM på skidor går av stapeln 2015.

 Vi som jobbar på kontoret heter Madelene Bjurell och IngMari Lerström. Med hjärta, inlevelse, empati och engagemang hjälper vi Er med begravningar samt allt som hör därtill. Eftersom allas situation är unik, hjälper vi er att skapa ett värdigt och vackert avslut för era nära. För oss är kontakten med Er anhöriga viktigast av allt. Ni skall känna er nöjda när ni går härifrån, trots att ni är mitt uppe i sorgen efter en kär avliden.

Utöver arbetet vad gäller begravningen så hjälper vi till med beställning av gravsten, försäkringsutredningar, minnesgåvor, blomsterbeställningar, allmänna frågor samt att fylla i Vita Arkivet. IngMari Lerström jobbar som Borgerlig officiant och kan hjälpa Er med både planering av begravningsakten samt på ett fint och värdigt sätt leda begravningen.

Vad gäller testamenten, bouppteckningar, arvsskiften och övrig juridik samarbetar vi med Familjens Jurist.

Vår begravningsbyrå ligger mitt i Falun på Åsgatan 43, på samma gata som Kristine Kyrka. Parkeringsmöjligheterna är bra, och ligger 100 meter från kontoret. Till fots går Ni från Tåg- och busstationen på ca 10 minuter. Vårt handikappanpassade kontor är öppet vardagar mellan 8-17. Vi stänger för lunch 12-13. Övrig tid kan vi alltid nås på telefon 023-10060.

Hjärtligt Välkomna till oss!

IngMarie och Madelene

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!