Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Falkenberg

Fonus Falkenberg

Arvidstorpsvägen 1
311 35 Falkenberg
0346-821 23
Fax0346-811 03

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Falkenberg har öppet måndag - fredag mellan kl 09.00 - 15.00 med lunchstängt 12.00-13.00.
Om kontoret är stängt är vi ute för att förbereda eller medverka på en begravning.
Vår jourtelefon är öppen dygnet runt. Ring oss på 0346 – 821 23.

Vi som jobbar här

Stefan Janfalk

Certifierad Begravningsentreprenör

Borgerlig officiant

Berith Hultén

Certifierad Begravningsentreprenör

Borgerlig officiant

Vi samarbetar med Familjens jurist

Om oss

Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och den enda som är rikstäckande. Det innebär att du kan beställa en begravning på närmaste begravningsbyrå, även om begravningen ska ske på en annan ort. I Falkenberg finns vi på Arvidstorpsvägen 1 (Folkets Hus).

Vi vet att platsen för mötet kan vara viktigt och hjälper dig därför på vårt kontor eller i din hemmiljö. Du kan även boka begravningen själv på internet, om det passar Dig bättre. Hos oss kan du få hjälp med allt, från begravning till bouppteckning och arvskifte. Vi ordnar alla typer av begravningar; vare sig borgerliga eller knutna till något trossamfund. Med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi ceremonin efter dina önskemål och behov.

Att finnas till i stunder där hjälpen behövs, med ett godhjärtat och varmt bemötande, är medmänskligt. Vi vet hur mycket det personliga stödet betyder i en stund som vidrör något av det svåraste i livet. Ta gärna kontakt med oss så snart du har möjlighet. När den första kontakten väl är etablerad ger vi dig god tid att fatta de beslut som behövs för att planera begravningens alla detaljer. Vill du underlätta för dina närmaste genom att planera din egen begravning kan vi hjälpa dig med att fylla i Vita Arkivet eller ansöka om en begravningsförsäkring. Fonus begravningsbyrå samarbetar med Familjens jurist, Sveriges största familjejuridiska byrå med över 30 kontor runt om i landet. Samarbetet innebär att vi kan erbjuda dig alla familjejuridiska tjänster på ett och samma ställe. 

Ni når oss på Falkenbergskontoret enklast via telefon 0346-82123, eller genom att besöka vårt kontor. Våra öppettider är månd-fred 9-17.

Vi har dygnet runt jour, som Du når via ovanstående nummer.

Vi finns När Du behöver oss ! 

Berith Hultén och Stefan Janfalk

 Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!