Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Ekeby

Fonus Ekeby

Storgatan 14
267 76 Ekeby
042-760 97
Fax042-137515

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Ekeby har öppet efter överenskommelse och Du är välkommen att ringa oss för att beställa tid för Ditt besök.
Har Du inte möjlighet att komma till oss kan vi erbjuda hembesök.

Fonus begravningsbyrå i Ekeby hjälper Dig med allt gällande en minnesvärd begravning samt bouppteckning och arvskifte.

Vi har telefonjour dygnet runt.

Vi som jobbar här

Susanne Modig

Kundrådgivare

Britt Jansson

Kundrådgivare / Representant

Pia Gellner

Kontorschef

Christina Wendel

Kundrådgivare

Rolf Nordsjö

Distriktschef

Vi samarbetar med Familjens jurist i Helsingborg 

Om oss

Varmt välkommen till Fonus begravningsbyrå på Storgatan 14 i Ekeby.

Du möter kunnig och välutbildad personal som vill vara till hjälp och stöd för Dig när det oundvikliga sker. Vi har mångårig vana av förberedelser inför ett värdigt och vackert avsked av en älskad nära person. Vi har en bred erfarenhet från många olika trossamfund och vi har möjlighet att ordna begravningar i resten av landet, eller transporter till utlandet.

I lugn och trivsam miljö möter Du professionella medarbetare som med hjärta, empati och stor kunskap lotsar Dig igenom de beslut som skall fattas för att begravningen skall bli ett vackert och ljust minne.

Vi har en öppen och tydlig redovisning av våra priser, både på kontoret och på Fonus hemsida och Du erhåller en skriftlig överenskommelse tillsammans med prisuppgift efter vårt möte.

Hos oss kan Du få hjälp att fylla i Vita Arkivet och teckna en Fonus begravningsförsäkring. Vi hjälper även till med att beställa ny gravsten eller en textkomplettering på befintlig gravsten. Vi säljer lyktor och gravljus och förmedlar blomsterbeställningar.

På hemsidan kan Du söka dödsannonser på Fonus minnessidor, planera inför en begravning på Begravningsplaneraren samt fylla i och registrera Vita Arkivet online.

Varmt välkommen att kontakta oss på Fonus begravningsbyrå i Ekeby.

Vi hjälper Dig dygnet runt och Du når oss alltid på 042 – 760 97.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!