Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Bollnäs

Fonus Bollnäs

Älggatan 10
821 43 Bollnäs
0278-174 20
Fax0278-174 22

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Bollnäs har öppet måndag - fredag mellan kl 09.30 - 16.30. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Hans Åhlin

Kontorschef

Jag är borgerlig officiant

 

Vi samarbetar med Familjens jurist i Gävle 

Om oss

Fonus begravningsbyrå i Bollnäs är centralt belägen inte långt från Ljusnans strand i en klassisk bandyort som fått uppmärksamhet både i Sverige och världen tack vare bland annat Snoddas och Victoria Silvstedt.

Med genuint och kunnigt engagemang erbjuder vi fullservice inom begravning, gravsten, försäkring och juridik. Vi nås på telefon dygnet runt årets alla dagar. Kontorets område är kommunerna Bollnäs och Ovanåker och till viss del Söderhamn där vi har ett ombudskontor med ett ombud som sköter den löpande verksamheten. Administrationen för Fonus Söderhamn sköts av kontoret i Bollnäs.

Kontoret är bemannat alla vardagar och förutom kundbesök på kontoret gör vi gärna hembesök om det passar kunden bättre. Kontoret är lättillgängligt, cirka 300 meter från tåg- och busstationen och med goda parkeringsmöjligheter 20 meter från kontoret.

Det går även att få hjälp med minnesgåvor, blomsterbeställningar, allmänna frågor och att fylla i det vägledande dokumentet Vita Arkivet. Vi har dessutom försäljning av gravlyktor, ljus och vaser.

Vi besöker gärna utbildningsställen, föreningar och organisationer för att kostnadsfritt informera om till exempel regelverket kring begravningar, försäkringar eller juridik.

Fonus dotterbolag Familjens Jurist sköter all juridik med allt från livstidsjuridik som testamenten till bouppteckningar och förvaltningar av dödsbon. Närmaste Familjens jurist-kontor finns i Gävle med möjlighet att boka kundbesök på Fonus kontor i Bollnäs.

När det gäller försäkringar hjälper vi till med både ansökan om begravningsförsäkring och efterforskning/utbetalning av livförsäkringar efter dödsfall.

Vi har en öppen och tydlig redovisning av våra priser, både på kontoret och på Fonus hemsida. Via hemsidan kan man till exempel gå vidare till att söka dödsannonser på Fonus Minnessidor, planera inför en begravning på Begravningsplaneraren eller fylla i och registrera Vita Arkivet online.

I Bollnäs finns Hälsinglands enda krematorium i samma byggnad som Sankt Lars kapell. Tack vare det behöver en kista aldrig transporteras långa sträckor efter en begravningsakt.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!