Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Boden

Fonus Boden

Kungsgatan 19
961 61 Boden
0921-131 30
Fax0921-131 45

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Boden har öppet måndag - fredag mellan kl 09.00 - 16.00. Vi har telefonjour dygnet runt. Begravningsbyrån kan ha begränsat öppethållande och dagar före större helger förekommer att vi stänger tidigare. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Lotta Vesterberg

Kundrådgivare / Representant

Anna Gudevik

Kontorschef

Eleonor Harlin Siurumaa

Kundrådgivare/Representant

Vi samarbetar med Familjens jurist

Om oss

Fonus begravningsbyrå i Boden är placerad i den nedre stadsdelen med utsikt över en av Bodens vackraste vyer, Brännastrand.

Boden är känd som en vacker sommarstad med många möjligheter för barnfamiljer att finna rekreation från det hektiska vardagsliv som många lever.

Boden är också hemvisten för den store författaren Eyvind Jonsson, samt den historiske skidåkaren Sven Utterström.

Med stort kunnande och personligt engagemang erbjuder vi på Fonus, full service inom begravning, gravsten, försäkring och juridik. Vi kan nås på telefon dygnet runt alla dagar.

Kontorets område är Bodens kommun med ytterområdena Gunnarsbyn och Harads cirka 4,5 mil utanför centralorten.

Vi gör även hembesök hos kund om det önskas.

Kontorets läge gör det lättillgängligt och är handikappvänligt, med goda parkeringsmöjligheter i närområdet. Vi förmedlar även minnesgåvor, blomsterbeställningar. Ni kan även få hjälp och vägledning med ifyllandet av Vita Arkivet. Vi försäljer även gravvaser, gravlyktor och gravljus.

Vi hjälper även till med kostnadsfri information till utbildningsinstanser, föreningar och organisationer om begravningar, försäkringar och bouppteckningar. Vi samarbetar i juridiska frågor under livets alla skeenden med Fonus dotterbolag Familjens jurist, allt från testamenten, livstidsjuridik, bouppteckningar och förvaltningar av dödsbon.

Besök för juridiska frågor kan bokas in på kontoret Fonus Boden.  Vi är också behjälpliga med ansökan av begravningsförsäkringar, samt efterforskning/utbetalning av livförsäkringar efter dödsfall.

Vi har alltid en öppen och tydlig prisinformation till våra kunder på kontoret och här på Fonus hemsida.

Här på hemsidan kan du som kund även få prisinformation om våra varor och tjänster, samt vid behov även göra en begravningsplanering med kompletta priser, och även fylla i Vita Arkivet online. Det tar bara ett par minuter att skapa ett användarkonto och är helt kostnadsfritt.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!