Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Bengtsfors

Fonus Bengtsfors

Storgatan 11
666 30 Bengtsfors
0531-128 80
Fax0532-607019

Öppettider

Onsdagar 09,30 - 17,00 Lunchstängt 12,00-13,00.

Vi som jobbar här

Anette Jansson

Kundrådgivare / Representant

Är också: Borgerlig officiant

Greger Emilsson

Kundrådgivare / Representant

Är också: Borgerlig officiant

Eva Sandström

Kontorschef

Vi samarbetar med Familjens jurist

Om oss

I mitten av det vackra landskapet Dalsland ligger Bengtsfors vid sjön Lelången och här går Dalslands kanal förbi. Fonus begravningsbyrå är centralt beläget i närheten av torget och med bra parkeringsmöjligheter.

Vi finns på plats på kontoret i Bengtsfors varje onsdag men vi tar naturligtvis emot Er även på andra tider. Kontoret bemannas oftast av Greger Emilsson som är representant och kundrådgivare. Vi övriga som ibland finns på kontoret är Eva Sandström, kontorschef och kundrådgivare, Anette Zetterlind Jansson, representant och kundrådgivare. Greger och Anette är också utbildade borgerliga officianter. Tillsammans tar vi hand om våra kunder på bästa sätt genom vår kompetens och erfarenhet.

Till oss kan Ni med förtroende vända Er när det gäller allt rörande begravning. Vi hjälper Er att utforma begravningen helt efter Era önskemål. Vi hjälper bland annat till med beställning av blommor, programkort, förtäring mm. Ni kan även vända Er till oss när det gäller bokning av urnsättning och beställning av gravsten. Hos oss kan ni även hämta Vita arkivet, som är en vägledning för anhöriga om hur man vill ha sin begravning. Vår målsättning är att tillgodose våra kunder med all hjälp som behövs vid ett tillfälle i livet som inte alltid är så lätt att orka ta sig igenom. Vi samarbetar med Familjens jurist och därför kan Ni på ett enkelt sätt få kontakt med kunnig personal vad gäller bouppteckning och arvsskifte mm.

Ni kan med trygghet vända Er till Fonus begravningsbyrå i Bengtsfors när Ni behöver hjälp och stöd när någon nära anhörig har avlidit. Vi finns till för Er.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!