Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Askersund

Fonus Askersund

Sundsbrogatan 11
696 30 Askersund
St. Bergsgatan 19A
696 30 Askersund
0583-106 66
Fax0583-106 30

Öppettider

Fonus begravningbyrå i Askersund har öppet måndag - fredag kl 9-12. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du bokar tid. Vi har telefonjour dygnet runt.

Vi som jobbar här

Anna Oskarsson

Kontorschef

Vi samarbetar med Familjens jurist i Örebro 

Öppet måndag - fredag 09.00 - 12.00 

Om oss

Fonus begravningsbyrå i Askersund är centralt beläget på Storgatan 11 och har nära till goda parkeringsmöjligheter på torget och vid Folkets hus.
2013 flyttade Fonus till nybyggda lokaler som är handikappanpassade.
Mina öppettider är måndag – fredag kl.9 -12.
Jag som jobbar på Fonus i Askersund heter Anna Oskarsson och har varit verksam sedan 1989 då jag var Fonus ombud och drev blomsterbutik.
Ni når mig på tel. 0583-106 66 som även är jourtelefon dygnet runt.
På Fonus begravningsbyrå hjälper vi till med hjärta och inlevelse att utforma begravningarna så att de blir personliga.
Som kund kan ni komma in och få hjälp med förmedling av minnesgåvor, blomsterbeställningar, gravstenar samt vägledning i frågor rörande Vita Arkivet. Jag har även försäljning av gravljus, gravlyktor, gravvaser samt tackkort.
På våran hemsida www.fonus.se finns det möjligheter att söka dödsannonser på Fonus minnessidor eller registrera Vita Arkivet online.
Fonus har även ett ombud i Bergfästet, Laxå tel. 0584-101 00.
Jag samarbetar med Familjens jurist i Örebro när det gäller bouppteckningar. Om kunden önskar få hjälp med att boka en tid rörande bouppteckning, testamenteskrivning mm hjälper både jag och Familjens jurist till med det. Juristen kommer gärna till Fonuskontoret i Askersund för att hjälpa till.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!