Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Angered

Fonus Angered

Angereds Torg 10
424 65 Angered
031-85 98 65
Fax031-330 24 45

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Angered har öppet måndag - fredag mellan kl 09.00 - 17.00. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.  

Vi som jobbar här

Björn Törnwall

Kontorschef

Annica Wikström

Kundrådgivare / Representant

Om oss

Fonus Angered ligger på Angereds torg 10, en tvärgata till Länkharvsgatan. I närheten finner ni det vackra och rogivande Lärjes böljande naturreservat. Lättast att parkera är det utanför kontoret på Länkharvsgatan, där kan man bara stå maximalt en timme.  Det finns också parkering vid själva köpcentret. På Angereds torg stannar både bussar och spårvagnar från hela Göteborg och det tar 5 minuter att gå till kontoret från hållplatsen.

På kontoret kan du få hjälp med allt vad gäller begravning, gravsten och juridik. Du kan skicka en gåva eller blommor till en begravning. Ni kan hämta Vita arkivet och få hjälp med att fylla i och förvara det eller få råd om begravningsförsäkring. Vi säljer gravlyktor och ljus och finska kondoleansbrev. Vi hjälper er att ordna begravning enligt svenska kyrkans ordning, borgerliga/ icke kyrkliga begravningar, andra religioners begravningar samt ceremoni lösa begravningar. Här hjälper vi dig även om din anhörige finns på annan ort, du kan alltid komma in till det Fonuskontor som finns närmast dig, vi samarbetar över landet så du kan känna att du får den service du behöver, där du finns.

När det gäller juridiken samarbetar vi med Familjens jurist. De finns på Storgatan 53 men vid önskemål kommer de till Fonus i Angered eller gör hembesök.

Våra öppettider är måndag till fredag kl. 09.00-17.00.

Det är alltid bra att ringa innan du besöker oss, så vi kan boka in en tid som passar er och vi kan sitta ostörda och planera begravningen eller vad du vill ha hjälp med. Vi gör även hembesök om du har svårt att ta dig till kontoret. Att planera en begravning brukar kunna ta mellan en och en halv och tre timmar i anspråk.

Vi erbjuder jourverksamhet dygnet och året runt. Vi ombesörjer transporter och hämtning av avlidna. Priser och foton på våra kistor, urnor och information om övriga tjänster hittar du i Begravningsplaneraren

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!