Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Åmål

Fonus Åmål

Torggatan 5
662 31 Åmål
0532-150 90
Fax0532-60 70 19

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Åmål har öppet måndag - fredag mellan kl 09.00 - 17.00, lunchstängt mellan kl 12.00 – 13.00. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Anette Jansson

Kundrådgivare / Representant

Är också: Borgerlig officiant

Eva Sandström

Kontorschef

Greger Emilsson

Kundrådgivare / Representant

Är också: Borgerlig officiant

Vi samarbetar med Familjens jurist

Om oss

I landskapet Dalsland ligger Åmål alldeles vid Vänerns strand. Åmål är en liten fin sommar- och vinterstad med ca 10 000 invånare. Fonus begravningsbyrå som funnits här sedan 1993 ligger i centrala delarna av Åmål. Vi finns i ljusa, fina lokaler som vi delar med Familjens jurist och vi har bra parkeringsmöjligheter alldeles utanför kontoret.

Vi som arbetar på kontoret är, Eva Sandström som är kontorschef och kundrådgivare, Greger Emilsson och Anette Zetterlind Jansson, som arbetar som representanter och kundrådgivare, de är också utbildade borgerliga officianter. Tillsammans tar vi hand om våra kunder på bästa sätt genom vår kompetens och erfarenhet.

Till oss kan Ni med förtroende vända Er när det gäller allt rörande begravning. Vi hjälper Er att utforma begravningen helt efter Era önskemål. Vi hjälper bland annat till med beställning av blommor, programkort, förtäring mm. Ni kan även vända Er till oss när det gäller bokning av urnsättning och beställning av gravsten.

Hos oss kan ni även hämta Vita arkivet, som är en vägledning för anhöriga om hur man vill ha sin begravning. Vår målsättning är att tillgodose våra kunder med all hjälp som behövs vid ett tillfälle i livet som inte alltid är så lätt att orka ta sig igenom.

Vi samarbetar med Familjens jurist och därför kan Ni på ett enkelt sätt få kontakt med kunnig personal vad gäller bouppteckning och arvsskifte mm. Ni kan med trygghet vända Er till Fonus begravningsbyrå i Åmål när Ni behöver ha hjälp och stöd när någon nära anhörig avlider. Vi finns till för Er.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!